И в четвъртък ще има значителна ниска облачност и мъгла, на

...
И в четвъртък ще има значителна ниска облачност и мъгла, на
Коментари Харесай

Времето: Облачно със студен вятър

И в четвъртък ще има забележителна ниска облачност и мъгла, тук-там с ръмежи. Подобрение на видимостта и по-съществени понижения на облачността ще има над югозападните региони, а след обяд и на повече места в западната половина на страната. Ще духа слаб, в източните региони - до сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 2 и 7 градуса, а оптималните - сред 9 и 14 градуса.

Над планините ще бъде най-вече облачно, в обособени региони ще роси. Повече слънце ще има по най-високите елементи и след обяд над масивите в югозападната половина на страната. Вятърът в множеството планински региони ще придобие западна съставния елемент, ще е слаб до сдържан. Максималната температура на 1200 метра  ще е около 9 градуса, а на 2000 метра - към 4 градуса.

Над Черноморието ще бъде с ниска облачност или мъгла. Ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от североизток, който след обяд ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 13-15 градуса. Температурата на морската вода ще е 16-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

На 12 ноември слънцето ще изгрее в 07:15 часа и ще залезе в 17:05 часа. Продължителността на деня е 09:49 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР